Danny Masterson kimdir, tecavüz, hapis, yaş, boy, iş?

Danny Masterson
Danny Masterson 

Danny Masterson kimdir, tecavüz, hapis, yaş, boy, iş?

Danny Masterson kimdir, tecavüz, hapis, yaş, boy, iş? Bu soruların cevaplarını merak edenler için bu blog yazısında Danny Masterson hakkında bilmeniz gerekenleri anlatacağım. 

Danny Masterson, Amerikalı bir oyuncu, komedyen, DJ ve bilimkurgu dizisi The Ranch'te rol alan ünlü bir Scientology üyesidir. Ancak Masterson'ın kariyeri ve hayatı, 2001-2003 yılları arasında üç kadına tecavüz etmekle suçlandığı 2020 yılında altüst oldu. Masterson, suçlamaları reddederek masum olduğunu savundu ve davayı Scientology Kilisesi'nin bir komplosu olarak nitelendirdi. Ancak mahkeme, delillerin yeterli olduğuna karar vererek Masterson'ı yargılamaya gönderdi. Eğer suçlu bulunursa, Masterson 45 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Masterson 1976 yılında New York'ta doğdu ve çocuk oyuncu olarak kariyerine başladı. 1998-2006 yılları arasında That '70s Show adlı popüler sitcomda Steven Hyde karakterini canlandırdı. Daha sonra The Ranch, Men at Work, White Collar gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca bir DJ olarak da çalışan Masterson, DJ Mom Jeans adıyla müzik yaptı. Masterson 2005 yılında Scientology Kilisesi'ne katıldı ve kilisenin ünlü savunucularından biri oldu. 2011 yılında oyuncu Bijou Phillips ile evlendi ve 2014 yılında bir kız çocuğu oldu.

Masterson'ın tecavüz suçlamaları ilk olarak 2017 yılında ortaya çıktı. Üç kadın, Masterson'ın kendilerine uyuşturucu vererek veya içki içirerek tecavüz ettiğini iddia etti. Suçlamalar kamuoyuna duyurulduktan sonra Netflix, Masterson'ın The Ranch dizisinden kovulduğunu açıkladı. Masterson ise suçlamaların asılsız olduğunu ve kendisine karşı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Suçlamaların arkasında Scientology Kilisesi'nden ayrılan eski üyelerin olduğunu ileri sürdü. Ancak Los Angeles Savcılığı, 2020 yılında Masterson hakkında üç tecavüz suçlamasından dava açtığını duyurdu. Mahkeme süreci halen devam ediyor ve Masterson'ın avukatları delillerin zayıf olduğunu savunuyor.

Danny Masterson hakkında bilmeniz gerekenler bu kadar. Tecavüz suçlamalarının sonucu ne olacak merak ediyorsanız, bu blogu takip etmeye devam edin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar