Zehra Güneş boy, nereli, sevgilisi, kaç yaşında, yaş, hangi takımda, kilo, maaşı, kimdir?

Zehra Güneş
Zehra Güneş



Zehra Güneş, Türk voleybol tarihinin en başarılı oyuncularından biri olarak gösteriliyor. 1996 yılında İstanbul'da doğan Güneş, 12 yaşında voleybola başladı. İlk kulübü olan Yeşilyurt'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Güneş, 2014 yılında Vakıfbank'a transfer oldu. Burada hem kulüp hem de milli takım düzeyinde pek çok başarıya imza attı.

Zehra Güneş, 1.96 metre boyunda ve 75 kilo ağırlığında. Bu ölçülerle Türk voleybolunun en uzun oyuncularından biri olan Güneş, orta oyuncu pozisyonunda görev yapıyor. Güneş'in en büyük silahı ise blok yeteneği. Güneş, hem savunmada hem de hücumda rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

Zehra Güneş'in sevgilisi olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Güneş, sosyal medya hesaplarında da özel hayatına dair pek paylaşımda bulunmuyor. Güneş'in hayatındaki tek aşkın voleybol olduğu söylenebilir.

Zehra Güneş, 2021 yılında Vakıfbank ile sözleşmesini yeniledi. Güneş'in yeni sözleşmesinin detayları açıklanmadı ancak basında yer alan haberlere göre Güneş'in yıllık maaşı 500 bin euro civarında. Bu rakamla Güneş, Türkiye'nin en çok kazanan voleybolcularından biri oluyor.

Zehra Güneş kimdir sorusunun cevabını kısaca vermek gerekirse; Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren, genç, yetenekli ve başarılı bir sporcu olduğunu söyleyebiliriz. Zehra Güneş, hem Vakıfbank hem de milli takım formasıyla daha nice zaferlere imza atacağa benziyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar