Göktuğ Alp Kimdir? Gerçekte Kimdir? Gerçek Adı Nedir? Kim Oynadı? (Kuruluş Osman)

GÖKTUĞ ALP KİMDİR? GERÇEKTE KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR? KİM OYNADI?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Göktuğ Alp kimdir, Göktuğ Alp gerçekte kimdir, Göktuğ Alp'in gerçek adı nedir, Göktuğ Alp gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


göktuğ
Göktuğ


Göktuğ Kimdir?


Göktuğ Alp daha önceleri Moğollar tarafından kaçırılmış ve beyni yıkanmış biridir. Kaçırıldığını anlaması tamamen tesadüfü olmuştur. Abisi Osman Gazi'nin yanında alp olduğu için onla savaşırken kendisinde olan dövmenin onda olduğunu fark eder ve kardeşi olduğunu anlar.


göktuğ
Göktuğ


 Osman Gazi'ye bunu o an söyleyemese de zaman geçtikten sonra söyler. Osman Gazi bu durumu anlayışla karşılar ve onun bizim yanımıza geçmesi için ikna etmesini ister. Göktuğ bu olan bitenlere inanması zor olsa da inanır ve Abisine kavuşur. Fakat Moğollar onu bırakmaz tekrar öyle bir şey olmadığını sen Moğol'sun diye ikna etmeye çalışırlar.


göktuğ
Göktuğ


 Kafası karışan Göktuğ abisini kılıcıyla yaralar ve daha sonra her şeyi hatırlamaya başlar fakat iş işten geçmiştir. Defalarca abisinden özür diler. Abisi tedavi görür fakat yeterli olmaz ve maalesef şehit olur. Bu olaydan sonra Göktuğ vicdan azabından yaşamak istemez. Ama etrafındaki insanların çabasıyla beraber ikna edilir. Abisinin intikamı için yemin eder ve Osman Gazi'nin en güvendiği Alplerden biri olur.


Göktuğ Alp'in Gerçek Adı Nedir?


Göktuğ Alp'i canlandıran oyuncumuzun adı Burak Çelik tir.


Göktuğ Alp Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 28 yaşındadır. 21 Temmuz 1992 doğumludur.


Göktuğ Alp'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Karagül
Hayat Sevince Güzel
Kara Yazı
Söz
Kuruluş Osman

Yorum Gönder

0 Yorumlar