Sanem Cevher Kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Sanem Gerçek Adı Nedir?

Evlilik Hakkında Her Şey Sanem
Evlilik Hakkında Her Şey Sanem


Sanem Cevher Kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Sanem Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazıda Sanem Cevher Kimdir, Sanem gerçek ismi nedir, Sanem Cevher gerçek adı nedir gibi sorularınızın cevabı olacak.

Sanem Cevher Kimdir?


Sanem de aile şirketlerinin avukatlarından biridir, ancak ablasına olan tüm benzerliği bu kadardır. O Azra’nın olmadığı her şeydir – pervasız, hedonistik ve 20’lerinde olduğu gibi şimdi 30’larındayken de nerede akşam orada sabah yaşayan biridir. Son derece özgür ruhlu, zeki ve eşine az rastlanır bir kadındır. Her şeye sahip gibi görünse de eğlence bittikten sonra, o da yapayalnızdır.

Evlilik Hakkında Her Şey Sanem Gerçek Adı Nedir?


FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Sanem Cevher isimli karakterini Gökçe Eyüboğlu canlandırmaktadır.

Gökçe Eyüboğlu, 1 Ağustos 1983, İstanbul doğumludur. Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

Gökçe Eyüpoğlu’nun Oynadığı Diziler

Zümrüdüanka / Deniz / 2020
Kadın / Ceyda / 2017-2019
Evli ve Öfkeli / 2015
Yalan Dünya / 2013
Aşk ve Ceza / 2010

Gökçe Eyüpoğlu’nun Oynadığı Filmler

Kayhan / Sevim / 2018
Batlır / 2017
Kadın İşi: Banka Soygunu / Nermin / 2013
İmkansız Olasılık – TV Filmi / Duygu / 2016

Yorum Gönder

0 Yorumlar