Beren Gökyıldız Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı

 Beren Gökyıldız Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Beren Gökyıldız kimdir, Beren Gökyıldız nerelidir ve Beren Gökyıldız kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


beren gökyıldız
Beren Gökyıldız


Beren Gökyıldız Kimdir?


Beren Gökyıldız 20/9/2009 da İstanbul da doğdu ailesinin tek çocuğu babası Ejder Gökyıldız devlet su işlerinde makine mühendisi annesi Mine Gökyıldız insan kaynakları uzmanı annesi Beren 3 yaşındayken işi bıraktı. Berene baktı ilk 5 yaşında 2014 te kocamın ailesi dizisinde oynadı anne dizisinde herkesi ağlatan çöp poşeti sahnesi oldukça komik diyorum ki hiç kirli değildi temiz bir poşette birde içinde patlamış mısır varmış içeride poşeti yaratıyor gibi yaparken onu yedim diyor. Normalde Ankara'da yaşıyordu dizilerden dolayı İstanbul'a taşındılar kuzeni duru var onu kardeşi olarak görüyor. Hep pop star olmayı hayal etmiş bebek doktoru olmak da ilgisini çekiyor oyuncu koçu yok annesi çalıştırıyor. Hobisi annesiyle tv seyretmek at binmeyi çok seviyor. Midilli'de çok seviyor favorisi sarımsak ve soğana bayılıyor.


beren gökyıldız
Beren Gökyıldız


 Sahnede duygulanmayan gerektiğinde şarkısı var onu dinliyor kayahan ve ipek açar in söylediği cennet kokulum şarkısı şarkıyı dinliyor. Sonra gözlerinden yaş gelince kayıt diyorlar ya da annesine kötü bir şey olduğunu düşünüyor. Böyle alıyor gündemdeki birçok yabancı şarkıyı İngilizcesi olmadığı halde ezbere biliyor gelişim Üniversitesinden en beğenilen kız çocuğu ödülünü aldı çok mutlu oldu. Fakat aynı gün ödülünü kırdı sonra tekrar yenisini verdiler koyu bir Beşiktaş taraftarı öğretmenleri dizilerini hep izliyorlarmış dersleri çok iyi en zorlandığı ders matematik ve İngilizce matematiği pek sevmiyor en sevdiği ders Türkçe resim yapmayı çok seviyor. Büyüdüğünde jimnastikçi veya yüzücü olmak istiyor. Çok iyi yüzüyorum çok iyi kulaç atarım dibe dalıyorum en dibe diyor. 1,5 Metre dalabiliyormuş birçok kez en iyi çocuk oyuncu ödülünü aldı.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar