İrem Helvacıoğlu Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Kimdir? Oynadığı Diziler

 İrem Helvacıoğlu Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Kimdir? Oynadığı Diziler


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere İrem Helvacıoğlu kimdir, İrem Helvacıoğlu kaç yaşındadır ve İrem Helvacıoğlu nerelidir gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


irem helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu


İrem Helvacıoğlu Kimdir?


İrem Helvacıoğlu 2/2/1990 da doğdu kilosu 55 boyu 1 70 yazları yeşil burcu kavaklı babasının görevinden dolayı Almanya'da doğdu babasının görevi albay kardeşinin adı Merve Helvacıoğlu 2 yaşından itibaren Türkiye'ye döndüler sırasıyla Erzurum Ankara ve Malatya ya taşındılar çok hareketli bir çocukluk geçirmiş halk oyunlarına gitmiş dolayı bol takımında yer almış. Resim kursuna gitmiş tekvandoya gitmiş babası da tekvandocu Malatya'da izcilik yaptı. Kamptakilerden herhangi bir dalda gösteri sergilemeleri istendi. Tiyatroda oynamayı seçti çoğu bitiminde ailesi ona gururla bakmış 10 yaşında kararını verdi bu mesleği seçmeliyim ve oyuncu olmalıyım dedi. 13 Yaşında Ankaray’a taşındılar babası pozisyonu gereği programları düşündüğümde birisin bense biraz dik başlıyım planlardan hiç hoşlanmadım diyor.


irem helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu


 Fakat çabalarını gördükçe ailem her adımı destekledi diyor. Bir yandan Müjdat Gezen tiyatro okuluna gidiyordu diğer taraftan kafede çalışıyordu mağazada kasiyerlik de yaptı. Hem özgüveni hem de ebeveynlerinin bana inancı arttı diyor. İlk olarak Behzat ç bir Ankara polisiyesi adlı dizide oynadı. Sen anlat Karadeniz de nefes karakterini daha iyi anlamak için psikolojik destek aldı hayallerini yazmaya ve kick boksa bayılıyor. Kuzusunun neşeli şarkılar eşliğinde resim keserek dağıtıyor en sevmediğim özelliği fazla açık sözlü olması aşkla alakalı hislerinin temelinde doğallık yatıyor. Karşısındakinin kendisi kadar sevmesi beklentisine girmiyor ne özgürlüğünü kısıtlarım ne de benimkini engellemesini isterim diyor. Bir tek saygıyı önemsiyor masa başı iş yapabilecek biri olmadım diyor. Geleceği görseydi düşmanlığı savaşa ve açlığı da değiştirmek istermiş dexter gibi melek görünümlü bir seri katili oynamak istiyor. Şan şöhret paranın oyunculuğunun önüne geçmesine asla izin vermem diyor. Tanınmak hayatında çok şeyi değiştirmemiş çünkü ben her zaman olduğu gibi görünmeyi tercih ediyorum diyor. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar