Gönül Dağı Taner Kimdir? Taner'i Kim Canlandırıyor?

Gönül Dağı Taner Kimdir? Taner'i Kim Canlandırıyor?

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran Berk Atan, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Peki, Gönül Dağı Taner kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir? İşte Berk Atan hakkında bilmeniz gerekenler.

Gönül Dağı Taner
Gönül Dağı Taner


Gönül Dağı Taner'i Kim Canlandırıyor?


Berk Atan, 26 Eylül 1991 yılında İzmir'de doğdu. Türk manken, model ve oyuncudur. 2012 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Best Model of The World yarışmasında da üçüncü oldu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Berk Atan, oyunculuk kariyerine 2013 yılında Kızıl Elma dizisiyle başladı. Daha sonra Güneşi Beklerken, Kaçak Gelinler, Asla Vazgeçmem, Cennet'in Gözyaşları ve Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı. 2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandırmaktadır.

Gönül Dağı Taner Kimdir?


Gönül Dağı dizisinde Taner, Anadolu'nun küçük bir kasabasında yaşayan genç bir öğretmendir. Hayatını sevdiği kadınla birlikte kurmak isteyen Taner, bir gün kasabaya gelen yeni öğretmen Dilek'e aşık olur. Ancak Dilek'in geçmişindeki sırlar ve kasabanın gelenekleri Taner'in hayallerini zorlayacaktır.

Gönül Dağı dizisi, Anadolu'nun masalsı atmosferinde aşkın gücünü anlatan sıcak ve samimi bir hikayedir. Dizinin senaryosunu Uğur Uzunok yazmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Berk Atan'ın yanı sıra Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Ferdi Sancar ve Ayşen Sezerel gibi isimler yer almaktadır.

Gönül Dağı dizisi her cumartesi saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar