Tahir Koraslan Kimdir? Tahir Koraslan'ı kim oynuyor?

EGO Tahir Koraslan Kimdir? Tahir Koraslan'ı kim oynuyor?

Tahir Koraslan, Fox TV'nin yeni dizisi EGO'nun baş karakterlerinden biridir. Dizide, büyük bir turizm holdinginin sahibi olan, hırslı, dediğim dedik, tutucu ve otoriter bir adamı canlandırmaktadır. Tahir Koraslan'ın hayatını ve aile ilişkilerini izleyeceğimiz dizide, soyunu sürdürebilecek bir erkek torun isteyen ve gelini Begüm ile sorunlar yaşayan bir baba rolündedir.
Tahir Koraslan
Tahir Koraslan


EGO Tahir Koraslan'ı kim oynuyor?


Tahir Koraslan'ı canlandıran oyuncu ise Erdal Küçükkömürcü'dür. Erdal Küçükkömürcü, 1 Nisan 1958'de Ankara'da doğmuştur. Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Küçükkömürcü, Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev yapmış ve birçok üniversitede oyunculuk eğitmenliği yapmıştır. Çeşitli televizyon ve sinema çalışmaları da yapan Küçükkömürcü, şu anda Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde oyunculuk dersleri vermektedir.

EGO dizisi, Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün'ün yazdığı, başrollerini Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut'un paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Şubat 2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar