Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu Kimdir?

Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu çok merak edildi. Ekrem İmamoğlu Eşi Dilek İmamoğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Ne Mezunu? sorularınızın yanıtı burada.
Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu


Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu çok merak edildi. Ekrem İmamoğlu Eşi Dilek İmamoğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Ne Mezunu? sorularınızın yanıtı burada.

Ekrem İmamoğlu Eşi Dilek İmamoğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Ne Mezunu


Ekrem İmamoğlu, 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve Türkiye'nin en önemli siyasi figürlerinden biri haline gelen bir isimdir. Peki, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir? Dilek İmamoğlu kaç yaşında, nereli ve ne mezunudur? Bu yazımızda sizlere Dilek İmamoğlu hakkında merak edilenleri anlatacağız.

Dilek İmamoğlu, 1975 yılında Trabzon'da doğmuştur. Babası eski bir milletvekili olan Hasan Göksu, annesi ise ev hanımı olan Ayşe Göksu'dur. Dilek İmamoğlu, ilkokul ve ortaokulu Trabzon'da, liseyi ise Ankara'da okumuştur. Üniversite eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü'nde tamamlamıştır.

Dilek Kaya İmamoğlu, üniversite yıllarında tanıştığı Ekrem İmamoğlu ile 1998 yılında evlenmiştir. Çiftin Mehmet Selim ve Beren adında iki çocuğu vardır. Dilek İmamoğlu, eşinin siyasi kariyerine destek veren ve sosyal sorumluluk projelerine katılan bir eştir. Ayrıca Dilek İmamoğlu'nun resim yapmaya ve kitap okumaya ilgisi olduğu bilinmektedir.
Dilek İmamoğlu ve Ekrem İmamoğlu
Dilek İmamoğlu ve Ekrem İmamoğlu


Dilek Kaya İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun başarılı ve sevilen bir belediye başkanı olmasında önemli bir rol oynamıştır. Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyalarında aktif olarak yer alan Dilek İmamoğlu, halkla iç içe olmuş ve eşinin mesajlarını iletmeye çalışmıştır. Dilek İmamoğlu, aynı zamanda Ekrem İmamoğlu'nun en büyük destekçisi ve moral kaynağıdır.

Dilek İmamoğlu, Türkiye'nin geleceği için umut veren bir lider olan Ekrem İmamoğlu'nun yanında duran ve ona güç veren bir kadındır.

Madde Madde Dilek İmamoğlu Hayatı Hakkında


  • Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, 18 Kasım 1974'te Trabzon'da doğdu.  
  • Dilek İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu olup, kamu yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora yapmıştır.  
  • Dilek İmamoğlu, 1995 yılında Ekrem İmamoğlu ile evlenmiş ve üç çocuk annesi olmuştur. Çocuklarının isimleri Semih, Mehmet Selim ve Beren'dir.  
  • Dilek İmamoğlu, engelli bireylerin farkındalığını arttırmak, kadın hakları ve çocuk eğitimi ile ilgili çeşitli çalışmalarda bulunmuştur. 
  • Dilek İmamoğlu, 2019 yılında Madame Figaro Türkiye dergisinin kapağında "İstanbul'un First Lady'si" başlığı altında yer almıştır.

Bu yazımızda Dilek İmamoğlu'nun hayatı hakkında bilgiler verdik. Okuduğunuz için teşekkürler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar