Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında, filmleri, gelinlik, boyu, tv dizileri, instagram, estetikleri, estetiksiz hali, nereli, saç rengi?

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen


Fahriye Evcen kimdir, kaç yaşında, filmleri, gelinlik, boyu, tv dizileri, instagram, estetikleri, estetiksiz hali, nereli, saç rengi?

Bu soruların cevaplarını merak edenler için bu yazıda ünlü oyuncu hakkında bilgiler vereceğim. Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986'da Solingen, Almanya'da doğdu. Babası işçi, annesi ev hanımı olan Fahriye Evcen'in bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu Almanya'da geçen oyuncu, liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a taşındı ve Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine 2005 yılında Asla Unutma adlı dizide rol alarak başladı. Daha sonra Yaprak Dökümü, Aşk Tutulması, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar gibi dizilerde ve Aşk Sana Benzer, Sonsuz Aşk gibi filmlerde oynadı. 2017 yılında Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen'in 2019 yılında Karan adında bir oğlu oldu. Fahriye Evcen'in boyu 1.68 m, saç rengi kahverengidir. Instagram'da 13.5 milyon takipçisi olan oyuncu, sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Estetik operasyonlar geçirdiği iddia edilen Fahriye Evcen'in estetiksiz hali ise merak konusudur. Bazı kaynaklara göre oyuncu burnunu ve dudaklarını küçülttürmüş, bazı kaynaklara göre ise doğal güzelliğini korumuştur. Fahriye Evcen'in nereli olduğu ise bir diğer sorudur. Oyuncunun babası Kavala'dan göç etmiş bir Türk'tür. Annesi ise Almanya doğumlu bir Türk'tür. Bu nedenle Fahriye Evcen hem Alman hem de Türk vatandaşıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar