Melissa Vargas kimdir, boy, nereli, eşi, işi, kaç yaşında, milli takım?

Melissa Vargas
Melissa Vargas

Melissa Vargas kimdir, boy, nereli, eşi, işi, kaç yaşında, milli takım?

Melissa Vargas, Küba asıllı bir voleybol oyuncusudur. Boyu 1.80 metre, kilosu 65 kilogramdır. 16 Ekim 1998 doğumlu olan Melissa Vargas, henüz 24 yaşındadır. Eşi yoktur, bekar bir hayat sürmektedir. İşi ise profesyonel bir voleybolcudur.

Melissa Vargas, voleybola sekiz yaşında başladı ve on üç yaşında Küba milli takımına seçildi. Küba'da oynadığı dönemde çok başarılı bir performans sergiledi ve birçok ödül kazandı. Ancak 2016 yılında Küba milli takımından ayrıldı ve Türkiye'ye geldi. Burada Fenerbahçe Opet takımına transfer oldu ve Türk vatandaşlığına geçti. 2019 yılında Türkiye milli takımına davet edildi ve ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda forma giydi. Melissa Vargas, Türkiye milli takımıyla da büyük başarılar elde etti ve en iyi smaçör ödülünü aldı.

Melissa Vargas, hem Küba hem de Türkiye'de çok sevilen ve saygı duyulan bir sporcu olarak tanınmaktadır. Oyun stili, hırsı, yeteneği ve güler yüzlü kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanmıştır. Voleybolun yanı sıra müzik dinlemeyi, dans etmeyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven Melissa Vargas, hayatını voleybola adayan bir sporcudur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar