Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan Kimdir, Nerelidir? Yaşı, Hayatı

 Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan Kimdir, Nerelidir? Yaşı, Hayatı



emine erdoğan
Emine Erdoğan


Emine Erdoğan Kimdir?


Emime Erdoğan 16/2/1955 te İstanbul fatih te doğdu babasının adı Cemal Gülbaran annesinin adı Hayriye Gülbaran ailenin beşinci çocuğu ve tek kızıdır. Abilerinin adları Hüseyin, Ali, Eyüp aslen Siirtli ve Arap kökenli çocukluğu fatih ve Üsküdar'da geçti 1966 da Zeynep Kamil ilkokulunu bitirdi. İstanbul'un Mithat Paşa kız meslek Enstitüsü'nde okudu. 15 Yaşında abisi tarafından başını zorla örtüldüğü yazıyor. Fakat abi zoruyla değil kendi isteği ile örtüldüğünü söyledi. Duygusal bir insan kendisi rüyasında Recep Tayyip Erdoğan ile evleneceğini görmüş bir konferansta Erdoğan ile tanıştı. 4/7/1978 de Erdoğan'la evlendi 4 çocukları oldu 2 kız 2 erkek Ahmet Burak 4/7/1979 da doğdu bilgi Üniversitesi mezunu Necmettin Bilal Erdoğan 23/4/1981 de doğdu İndiana Üniversitesi iktisat bölümü mezunu Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.


emine erdoğan
Emine Erdoğan


 Esra Erdoğan 1983 yılında doğdu İndiana Üniversitesi sosyoloji ve tarih bölümü mezunu Sümeyye Erdoğan 22/8/1985 te doğdu İndiana Üniversitesi sosyoloji ve siyaset bölümü mezunu 8 torunu var Ahmet Akif Albayrak, Sadık Emen Albayrak, Emine Mahinur Albayrak, Hamza Salih Albayrak, Canan Aybüke Bayraktar, Ali Tahir Erdoğan, Fatma Serra Erdoğan her Tayyip Erdoğan kitap okumayı seviyor farklı dünya müzikleri dinlemekten keyif alıyor genç kızı boyunca cep fotoromanlar da okudu. Türk sanat müziğini çok sever Emel Sayın'ı çok beğenir Ajda Pekkan Hitler arasında iyi giyinmeye önem verir iyi dikiş diker önceleri kendisinin ve çocuklarının kıyafetlerini kendi dikermiş yemek pişirmeyi seviyor. Fakat pek fırsat bulamıyor pasta ve börekler konusunda kendisini iyi eğitti. Necip Fazıl Kısakürek favori şairlerinden sürekli perhiz yapar her şeyi yemez ilaç kullanmaz doğal beslenme meraklıdır katkılı bir şey yemez taba rengini çok sever gümüş takılara çok düşkün hayatı politika ve eşi üzerine kurulu bugüne kadar Erdoğan’a bir kez bile küsmemiş Erdoğan yalnız olduklarında bile hep Emine hanım diye hitap ediyor eskiden yurt dışı gezilerinde Erdoğan'a kumanya hazırlardı. Sarayın mutfağına giren her gıdanın içerik bilgisini araştırıyor tohumunu nereden geldiğini kaynağının mutlaka sorguluyor geleneksel ve katkısız üretmeye çok önem veriyor.


emine erdoğan
Emine Erdoğan


 Sarayda doğal kokular kullanılıyor uçucu yağlar ve kendiliğinden kokulu çiçeklerle hoş bir koku sağlanıyor asla kışın domates ya da salatalık sofraya getirilmiyor. Mutfaklarında sirke çörek otu ve zencefil eksik olmuyor limon ve elma kabuklarını ziyan etmiyor onlardan sirke kurduruyor. Hasta olduğunda mümkün mertebe ilaç kullanmıyor bitkisel tedavi metodlarını tercih ediyor bal zencefil zerdeçal çörek otu ve tarçın ile hazırlanan dış macunu kullanıyor. Baş ağrısına nane yağı koyuyor grip ve nezle olduğunda yemeyi azaltıp bol bol sıvı tüketiyor gül suyu ve elma sirkesini su ile karıştırıp içiyor. Tayyip Bey'in zevkine güveniyor giyimine karışmıyor. Her sabah Tayyip Bey'i kapıdan iyi dileklerle uğurlar ailedeki tek Beşiktaşlı çocukları ve Erdoğan Fenerbahçeli sigara içmez içeni de hemen uyarır yanında asla içirmez araba kullanmayı çok sever. Yoğunluktan dolayı bıraktı yakın zamanda Türk mutfağı adında bir kitap çıkarttı.

Deva Partisi Lideri Ali Babacan Kimdir, Nerelidir? Hayatı Hakkında yazısını okumak için tıklayabilirsiniz. 

Muharrem İnce Kimdir? yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce Kimdir? yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar