Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce Kimdir?

Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce Kimdir?

Merhabalar bugün size Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce'nin hayatını derledik. Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce kimdir? Muharrem İnce'nin hayat arkadaşı, çocuğu ve gelini hakkında merak edilenler bu yazıda.
Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce
Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce

Muharrem İnce'nin Eşi Ülkü İnce Kimdir?

Ülkü İnce, Muharrem İnce ile Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü'nde okurken tanışmış ve 1983 yılında evlenmiştir. Ülkü İnce de eşi gibi öğretmenlik mesleğini seçmiş ve Yalova'da çeşitli okullarda görev yapmıştır. Ülkü İnce, eşinin siyasi kariyerinde de her zaman yanında olmuş ve destek vermiştir.

Ülkü İnce, eşi Muharrem İnce'yi "çok sevecen, sabırlı, sözünün eri, haksızlığa tahammülü olmayan, esprili ve şakacı" biri olarak tanımlamıştır. Ülkü İnce, aynı zamanda eşinin kahvaltı hazırlamayı çok sevdiğini de söylemiştir.

Muharrem ve Ülkü İnce çiftinin evliliklerinden Salih Arda adında bir oğulları vardır. Salih Arda İnce, 2017 yılında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı İdil Göknil Işıklar ile evlenmiştir. Düğünleri Yalova'nın Elmalık Köyü'nde 'Selanik usulü' göre yapılmış ve Muharrem İnce zeybek oynamıştır.

Muharrem ve Ülkü İnce çifti, oğulları ve gelinleri ile mutlu bir aile yaşantısı sürdürmektedir.

Muharrem İnce Kimdir? yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar