Salih Bademci Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı

 Salih Bademci Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Salih Bademci kimdir, Salih Bademci nerelidir ve Salih Bademci kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


salih bademci
Salih Bademci


Salih Bademci Kimdir?


Salih Bademci 15/8/1984 te İzmir'de doğdu İzmir'de memur bir ailenin tek çocuğu alaçati Boşnakların da hem annesi hem de babası Boşnak babası İsmail bademci boyu 1 79 kilosu 74 gözleri ela burcu aslan ilk okulda İzmir devlet Tiyatrosu'nun açtığı kurslara giderek oyunculuğa başladım diyor. İlk olarak 10 yaşında 1994 te mi mantılar kıralı adlı filmde çocuk rolünde oynadı. Lisedeyken hayali reklamcı olmaktı Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu sosyoloji Bölümü'nü kazandı. Sosyoloji Bölümü'nde okurken bir arkadaşı onu gaza getirdi konservatuvar sınavlarına girdi sınavda seçilen 10 kişiden biri oldu. Demek ki bu iş için yaratılmışım diyerek oyunculuk serüveni başladı.


salih bademci
Salih Bademci


 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun oldu ilk olarak bağırdı adlı filmde rol aldı elveda Rumeli dizisi ile tv ye adım attı. 19/8/2015 te Oyuncu İmer özgün ile evlendi iklim adında bir kızı var eşi İmer ile konservatuvardan sınıf arkadaşı 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendiler. 35 Yaşından sonra ve bir de baba olunca ne oluyor bittik mi çekildik mı sahalardan diye bir his geldi bana diyor. Kendimi bırakmam alıyım demiş ve pandemi döneminde 15 kilo vermiş boş zamanlarını daha çok eşiyle geçiriyor gece yaşantısı yok asosyalim diyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyor yemek yapmayı ve sevdiklerine tattırmayı çok sever. Fırında ıspanak dolgulu levreği meşhurmuş işkolik olduğunu düşünüyor. Ne iş yaparsam yapayım tanınmak bilinmek istiyordum. Bu sanırım aslan burcu olmanın bir özelliği beğenilmek hoşuma gidiyor diyor. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar