Devin Akın Kimdir? Devin Akın'ı kim oynuyor?

Aile Devin Akın Kimdir? Aile Dizisi Devin Akın'ı kim oynuyor?

Devin Akın, Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin başrol karakterlerinden biridir. 
Devin Akın
Devin Akın


Aile Devin Akın Kimdir?


Devin Akın, insanların hayatlarına dokunmaya çalışan bir psikologdur. Kendisi ve kız kardeşi Yağmur için hayatla tek başına mücadele etmiş, azimli bir kadındır. Kendisi gibi aileden yaralı Aslan'a aşık olması, onun miladı olacaktır.

Aile Dizisi Devin Akın'ı kim oynuyor?


Devin Akın'ı canlandıran oyuncu ise Serenay Sarıkaya'dır. Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992'de Ankara'da doğmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda filminde rol almıştır. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başlamış ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı dizisinde ilk başrolünü üstlenmiştir.

Serenay Sarıkaya, Adanalı, Lale Devri, Medcezir gibi dizilerde de başrol oynamıştır. Ayrıca Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapmış ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde rol almıştır. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanmıştır. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilmiştir. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.

Bu yazımızda Devin Akın kimdir, Devin Akın'ı kim oynuyor sorularının cevaplarını verdik. Aile dizisi hakkında daha fazla bilgi için Show TV'nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar