Seher Soykan Kimdir? Seher Soykan'ı Kim Oynuyor?

Aile Dizisindeki Seher Soykan Kimdir? Aile Dizisindeki Seher Soykan'ı Kim Oynuyor?

Seher Soykan, Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin en ilgi çekici karakterlerinden biridir. Seher Soykan, Aslan'ın babaannesi ve Soykanlar ailesinin en yaşlı üyesidir. Demans hastası olan Seher Soykan, sivri dilli ve inatçı bir kadındır. Hastalığı ilerlese de aile üzerindeki etkisi hala güçlüdür.
Seher Soykan
Seher Soykan


Aile Dizisindeki Seher Soykan'ı Kim Oynuyor?


Seher Soykan'ı canlandıran oyuncu ise Emel Göksu'dur. Emel Göksu, 25 Şubat 1945 yılında Malatya'da doğmuştur. 1962 yılında profesyonel olarak sanat yaşamına başlayan Göksu, tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra çocuk tiyatrosu kurucusu ve bale sanatçısı olan iki çocuğun da annesidir.

Emel Göksu, 1974 yılında İzmir Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde göreve başlamış, 1980 yılından itibaren çalışmalarını Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sürdürmüştür. Emel Göksu, kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizilerde rol almış, özellikle Bizim Evin Halleri dizisindeki "Fincan" rolü ile geniş izleyici kitlesince tanınmıştır.

Emel Göksu, şimdilerde 2023 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Seher Soykan karakterine hayat veriyor. Aile dizisi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile ' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Aile dizisi Seher Soykan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazıda bulabilirsiniz. Aile dizisi her Salı akşamı Show TV'de sizlerle buluşuyor. Kaçırmayın!


Yorum Gönder

0 Yorumlar