Aslan Soykan Kimdir? Aslan Soykan'ı kim oynuyor?

Aile Aslan Soykan Kimdir? Aile dizisi Aslan Soykan'ı kim oynuyor?

Aslan Soykan, Show TV'nin sevilen dizisi Aile'nin baş karakterlerinden biridir. 
Aslan Soykan
Aslan Soykan


Aile Aslan Soykan Kimdir?


Soykan ailesinin lideri olan Aslan, ailesinin geçmişteki karanlık işlerini temizlemeye çalışırken, aynı zamanda ailesinin ruhunda bıraktığı yaralarla da mücadele etmektedir. Aslan, esprili ve eğlenceli bir kişiliğe sahiptir ve 'Volta' adlı bir gece kulübünün sahibidir. Aslan'ın hayatı, Devin adlı genç bir kadına aşık olmasıyla değişir.

Aile dizisi Aslan Soykan'ı kim oynuyor?


Aslan Soykan karakterini, Türk televizyonunun ünlü oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ canlandırmaktadır. Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da doğmuştur. 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilmiştir. Oyunculuk kariyerine 2005 yılında Gümüş dizisiyle başlayan Tatlıtuğ, daha sonra Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum, Organize İşler 2 gibi filmlerde de oynamıştır.

Bu yazımızda, Aile dizisinin Aslan Soykan karakterini ve onu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'u tanıtmaya çalıştık. Umarız beğenmişsinizdir. Dizi hakkında daha fazla bilgi için dizinin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dizinin diğer karakterleri (Üzerine tıklayarak yazıya gidebilirsiniz) : 

Yorum Gönder

0 Yorumlar