Ceylan Soykan Kimdir? Ceylan Soykan'ı Kim Oynuyor?

Aile Dizindeki Ceylan Soykan Kimdir? Aile Dizisindeki Ceylan Soykan'ı Kim Oynuyor?


Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin en dikkat çeken karakterlerinden biri de Ceylan Soykan'dır. Peki, Ceylan Soykan kimdir ve Ceylan Soykan'ı kim oynuyor? İşte Aile dizisinin Ceylan'ı hakkında merak edilenler...
Aile Dizindeki Ceylan Soykan
Aile Dizindeki Ceylan Soykan


Aile Dizindeki Ceylan Soykan Kimdir?


Aile dizisi, 7 Mart 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara geldi. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Haluk Bilginer, Songül Öden, Birce Akalay, Serkan Keskin, İpek Çiçek ve daha birçok isim yer alıyor.

Dizide Soykan ailesinin en küçük üyesi olan Ceylan Soykan karakteri, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ceylan, otoriter bir annenin özgürlüğüne düşkün kızıdır. Z kuşağına uygun bir yaşam tarzı vardır. Ailesiyle sürekli çatışma halindedir.

Aile Dizisindeki Ceylan Soykan'ı Kim Oynuyor?


Ceylan Soykan karakterini canlandıran oyuncu ise İpek Çiçek'tir. İpek Çiçek, 26 Mart 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Beyti Engin'den kamera önü oyunculuk dersleri de almıştır.

İpek Çiçek'in ilk oyunculuk deneyimi Dört Köşe filmiyle olmuştur. Daha sonra TRT'de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde rol almıştır. Mucize Doktor, Gençliğim Eyvah ve Çocukluk gibi dizilerde de yer alan İpek Çiçek, şimdilerde Aile dizisinde Ceylan Soykan rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

İpek Çiçek'in sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Genç oyuncu sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yapıyor. İnstagram hesabından @ipeksiciceksi kullanıcı adıyla paylaşım yapan İpek Çiçek'in 100 binin üzerinde takipçisi bulunuyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar