Yağmur Akın Kimdir? Yağmur Akın'ı Kim Oynuyor?

Aile Dizisindeki Yağmur Akın Kimdir? Aile Dizisindeki Yağmur Akın'ı Kim Oynuyor?


Yağmur Akın, Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin en dikkat çeken karakterlerinden biridir. Yağmur, psikolog Devin'in küçük kardeşidir ve borderline kişilik bozukluğu vardır. Annesi ve babasının boşanması sonrası psikolojik sorunlar yaşayan Yağmur, ablasının hayatını zorlaştırmaktadır.
Aile Dizisindeki Yağmur Akın
Aile Dizisindeki Yağmur Akın


Aile Dizisindeki Yağmur Akın'ı Kim Oynuyor?


Yağmur Akın karakterine hayat veren oyuncu ise Yüsra Geyik'tir. Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990'da Samsun'da doğmuştur. İlkokul 1. sınıfta İstanbul'a taşınan Yüsra Geyik, tiyatroya ilkokulda başlamıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı mezunu olan Yüsra Geyik, 13 yaşında Hayat Bilgisi dizisiyle kamera karşısına geçmiştir.

Yüsra Geyik'in en bilinen rolü ise Arka Sokaklar dizisindeki Zeliha (Zeliş) Çoban karakteridir. Yüsra Geyik, 16 yaşından itibaren Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandırmıştır. 2021 yılında Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, Aile dizisinde Yağmur rolüyle yeniden izleyiciyle buluşmuştur.

Yüsra Geyik, aynı zamanda Instagram'da cesur paylaşımlarıyla da dikkat çekmektedir. Yüsra Geyik'in Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar