Aile Dizisindeki Atilla Özyılmaz Kimdir?

Aile Dizisindeki Atilla Özyılmaz Kimdir? Aile Dizisindeki Atilla'yı Kim Oynuyor?

Aile dizisi, Show TV'nin yeni sezonunda izleyicilerle buluşan ve büyük ilgi gören bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alırken, onlara Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, Levent Ülgen, Ushan Çakır gibi usta oyuncular eşlik ediyor. Dizinin konusu ise şöyle: Tanınmış bir aileden gelen Aslan Soykan, kendisiyle benzer sorunlar yaşayan psikolog Devin Akın ile tanışır ve aile içinde farklı durumlar ortaya çıkar.


Aile Dizisindeki Atilla Özyılmaz Kimdir?


Dizide Aslan'ın amcası İbrahim Soykan'ın iş ortağı olan Atilla Özyılmaz karakterine Ushan Çakır hayat veriyor. Atilla Özyılmaz, genç ve başarılı bir iş adamıdır. Aslan'la ve amcası arasında kalan bir durumda ise zor bir tercih yapmak zorunda kalacaktır. Ushan Çakır, Atilla Özyılmaz rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Aile Dizisindeki Atilla'yı Kim Oynuyor?


Atilla Özyılmaz'ı Ushan Çakır canlandırmaktadır.

Ushan Çakır kimdir?


Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon dizilerinde de rol almıştır. İlk dizi deneyimini 2007 yılında "Kavak Yelleri" dizisinde yaşamıştır. Ardından "Kurtlar Vadisi Pusu", "Behzat Ç.", "Muhteşem Yüzyıl", "Kara Para Aşk", "Kördüğüm", "Bir Zamanlar Çukurova" gibi dizilerde rol almıştır. Sinema filmlerinde ise "Son Osmanlı Yandım Ali", "Ejder Kapanı", "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Silsile", "Son Mektup" gibi yapımlarda oynamıştır.

Ushan Çakır, Aile dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not almaktadır. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı ise merakla beklenmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar