Hülya Soykan Kimdir? Hülya Soykan'ı kim oynuyor?

Aile Dizisi Hülya Soykan Kimdir? Aile Hülya Soykan'ı kim oynuyor?

Hülya Soykan, Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin en dikkat çeken karakterlerinden biridir. Aile dizisinde Hülya Soykan'ı usta oyuncu Nur Sürer canlandırmaktadır. Peki, Hülya Soykan kimdir? Nur Sürer kimdir? Aile dizisi hakkında merak edilenleri bu yazıda bulabilirsiniz.
Hülya Soykan
Hülya Soykan


Aile Dizisi Hülya Soykan Kimdir?


Hülya Soykan, Aile dizisinde Aslan'ın annesi ve Soykan ailesinin kraliçe arısıdır. Ailesini korumak için her şeyi yapabilecek güçlü ve gözü kara bir kadındır. Oğlu Aslan'ın hayatına giren Devin ile arası pek iyi değildir. Oğlunun kendi kurallarına göre yaşamasını ister ve otoritesinin sarsılmasından korkar. Kızı Leyla'ya da hayatının her anında baskı yapmaktadır.

Aile Hülya Soykan'ı kim oynuyor?


Hülya Soykan karakterini canlandıran Nur Sürer ise 21 Haziran 1954'te Bursa'da doğmuştur. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Dağıstan kökenlidir. Bursa Anadolu Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinema hayatına başlamıştır. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanmıştır. Bugüne kadar 40'tan fazla filmde ve televizyon dizisinde rol almıştır. Camdaki Kız dizisinde Feride karakterini canlandırmıştır.

Aile dizisi ise Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ve Ece Simge Yurdatapan yer almaktadır. Dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele almaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar