Ferit Korhan Kimdir? Yalı Çapkını Ferit'i Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını Dizisindeki Ferit Korhan Kimdir? Yalı Çapkını Ferit'i Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını, Star TV'nin dizilerinden biri. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Peki, dizide Ferit Korhan karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir kimdir? Ferit, dizide nasıl bir rol üstleniyor? İşte, merak edilenler...
Yalı Çapkını Dizisindeki Ferit Korhan
Yalı Çapkını Dizisindeki Ferit Korhan


Yalı Çapkını Dizisindeki Ferit Korhan Kimdir?


Ferit, Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğludur. Ferit şeker hastasıdır ve çocukluğundan beri ailesi tarafından çok şımartılmıştır. Üniversiteyi yurt dışında okuduğu için ailenin geleneksel kurallarına pek uymaz. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkın bir gençtir. Ancak henüz gerçek aşkı bulamamıştır.

Yalı Çapkını Ferit'i Kim Oynuyor? Ferit Korhan'ı Kim Oynuyor? Ferit'i Kim Oynadı? Ferit Korhan Canlandıran


Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul Bakırköy'de doğdu. Aslen Kocaelili olan oyuncu, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim gördü. İlk sinema deneyimini, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You" filmiyle yaşadı. Filmde, Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile başrolü paylaştı. 2020 yılında, Can Evrenol'un yönettiği "Çıplak" adlı mini dizide başrol oynadı. Şu anda, Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandırıyor.

Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli bir ailenin oğullarına uygun gelin adayı aramasını konu alıyor. Dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger yazarken, yönetmenliğini Burcu Alptekin yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu (Seyran), Çetin Tekindor (Halis Ağa), Mert Ramazan Demir (Ferit) gibi isimler bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisi, her cuma akşamı Star TV'de izleyicilerle buluşuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar