Derya Yanık Evli mi, Eşi kimdir?

Derya Yanık Evli mi, Eşi kimdir
Derya Yanık Evli mi, Eşi kimdir


Derya Yanık'ın Eşi Kimdir?


Derya Yanık, 2021 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atanan ve Türkiye'nin gündemine gelen bir siyasetçi ve avukattır. Peki Derya Yanık evli mi? Derya Yanık'ın eşi kimdir? Bu soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Derya Yanık, 30 Mayıs 1972'de Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Serbest avukatlık yapmaya başlamıştır. AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olan Derya Yanık, 2004-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmıştır. Ayrıca Kadın ve Demokrasi Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol almıştır.

Derya Yanık, 21 Nisan 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atandı. Bu atama ile birlikte Derya Yanık'ın özel hayatı da merak edilmeye başlandı. Derya Yanık evli mi? Derya Yanık'ın eşi kimdir?

Derya Yanık'ın evli olmadığı ve hiç evlenmediği bilinmektedir. Derya Yanık'ın çocuğu da yoktur. Derya Yanık, bekar bir hayat sürmektedir. Derya Yanık'ın eşi kimdir sorusunun cevabı da bu şekildedir.

Derya Yanık, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak görevine devam etmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar