Batista Mendy kimdir, Trabzonspor, evli mi, kaç yaşında, sevgilisi, boyu?

batista mendy
batista mendy

Batista Mendy kimdir, Trabzonspor, evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu?

Batista Mendy kimdir, Trabzonspor, evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu? Bu soruların cevaplarını merak edenler için bu yazıda Batista Mendy'nin hayatı, kariyeri ve özel hayatı hakkında bilgiler vereceğiz. Batista Mendy, 1998 yılında Fransa'nın Nice kentinde doğdu.

 Futbola da burada başlayan Mendy, Nice altyapısında yetişti ve 2017 yılında A takıma yükseldi. Orta sahanın merkezinde ve sağında oynayabilen Mendy, 2020-2021 sezonunda Nice'te 17 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

 2021-2022 sezonu başında ise Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mendy, bordo-mavili takımda 6 numaralı formayı giymeye başladı. Trabzonspor'da ilk maçına Süper Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor karşısında çıkan Mendy, 90 dakika sahada kaldı ve takımının 5-1'lik galibiyetinde pay sahibi oldu. 

Mendy, Trabzonspor'da gösterdiği performansla hem teknik direktör Abdullah Avcı'nın hem de taraftarların beğenisini kazandı. Batista Mendy'nin özel hayatına gelince, Mendy'nin evli olmadığı ve sevgilisi de olmadığı biliniyor.


 Mendy'nin boyu ise 1.80 metre olarak kaydedilmiştir. Batista Mendy, hem Fransız hem de Senegalli vatandaşıdır ve iki ülke milli takımı için de oynama hakkına sahiptir. Ancak Mendy henüz hiçbir milli takım forması giymemiştir. Batista Mendy, futbol dışında müzik dinlemeyi, film izlemeyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevdiğini söylemiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar