Barış Yesari Kimdir? Mahkum Barış Gerçek ismi Nedir?

Barış Yesari
Barış Yesari


Barış Yesari Kimdir? Mahkum Barış Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçiler. Bu yazıda Barış Yesari kimdir, Mahkum Barış kimdir, Barış gerçek adı nedir, kim oynuyor, kaç yaşında, nereli gibi sorularınızın cevabı burada.

Barış Yesari Kimdir?


87'de New York'ta Amerikan pasaportu kazanarak doğdular... Forbes listesine göre Avrupa'nın en zengin 100 iş adamından birisi olan Zahit Yesari'nin tek yumurta ikizi oğulları... Zahit; küvözde ağlayana Savaş, gülene Barış ismini verdi. İlkokuldan sonra ikisi de Robert Koleji'ni kazandı. İlk senelerde Barış, Savaş'tan çok daha başarılı bir öğrenciyken, ergenlikle birlikte Barış okulun bir numaralı serserisine dönüştü. Savaş ise okulu yüksek bir ortalamayla bitirip Yale'in sınavlarını kazandı. Türkiye'nin inşaat devi Yesariler'in iki oğlu da yeni kuşak için yetişeceklerken, Barış Amerika'da üniversiteyi altıncı ayında bıraktı ve Amerika'nın en hareketli ortamlarında takılmaya başladı… Savaş Yale'i bitirmek için gece gündüz ders çalışırken, Barış sürekli gezdi, tozdu, partiledi. Sanatla ilgilendi. Savaş o arada okulu bitirip İstanbul'a döndü ve şirketin yönetim kadrosuna katıldı. Hayat seçimlerden ibaretti ve seçimleri DNA'ları aynı olan ikiz kardeşleri bambaşka insanlara dönüştürdü... Savaş beyazsa, Barış siyahtı...

Mahkum Barış Gerçek ismi Nedir?


Barış Yesari karakterini İsmail Hacıoğlu oynamaktadır. 

İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeslerde oynayarak başlayan İsmail Hacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanan Hacıoğlu okulu ilk senesinde bıraktı. 2003 yılında çekilen Karşılaşma filmindeki performansıyla 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü” kazandı. 2010 yılında çekilen Çakal filmindeki performansıyla 16.Sadri Alışık Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

İsmail Hacıoğlu’nun Oynadığı Diziler

Mahkum / FOX TV / Barış Yesari
Hükümsüz 
Zümdürüanka 
Çocuk 
Mehmetçik Kutül Amare 
Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’ 
Osmanlı Tokadı 
Şüphe
Firar 
Gece Sesleri
Beni Unutma 
Sinekli Bakkal
Beyaz Gelincik 
Bir İstanbul Masalı 
Koçum Benim

İsmail Hacıoğlu’nun Oynadığı Filmler

Kesişme İyi Ki Varsın Eren
Şuursuz Aşk 
Ayla 
Kafes 
Sonsuz Bir An
Meryem 
Türkan 
Çakal 
Sonsuz 
Vali
Sarıkamış Beyaz Hüzün 
Gökten Üç Elma Düştü
Başka Semtin Çocukları
Kabadayı 
Sınav 
Anlat İstanbul 
Karşılaşma 
Hiçbir yerde 
Bana Şans Dile

Yorum Gönder

1 Yorumlar