Somer Kimdir? Üç Kız Kardeş Somer Gerçek ismi Nedir?

 

somer
Somer


Somer Kimdir? Üç Kız Kardeş Somer Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Somer kimdir, Somer gerçekte kimdir, Somer'in gerçek adı nedir, Somer gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Somer Kimdir?


Somer Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ayvalık’ın en varlıklı ailesinin Rüçhan ve Özer’in biricik oğulları. Yurtdışında okuduğu sırada Mine ile tanışmış, ailesinin tüm engellemelerine rağmen onu bırakmamıştır. Türkanla evlenmeye, maddi korkuları sebebiyle göz yummuş ama Türkan’a bir eş olmayacağına söz vermiştir. Onun kalbinin tek sahibi Mine’dir. Ama Somer gün geçtikçe Türkan’ın iyiliğine kayıtsız kalamayacak annesi ve sevgilisinden görmediği anlayışı ve inceliği onda görecektir. Somer, anne gölgesinde büyüyüp sonrasında Mine’nin himayesinde yaşadığını çok geç fark edecektir. Türkan’ın içindeki cevheri gördüğünde belki de çok geç olacaktır.


Somer'in Gerçek Adı Nedir?


Somer karakterini canlandıran oyuncunun adı Berker Güven dir.


Berker Güven Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Berker Güven, 7 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Babam filmi ile yaşayan Berker Güven şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat vermektedir Berker Güven, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Başak burcudur.


berker güven
Berker Güven


Berker Güven'in Oynadığı Dizi ve Filmler


2022 – Üç Kız Kardeş (Somer) (TV Dizisi)
2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)
2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

Yorum Gönder

0 Yorumlar