Şarkıcı Tarkan kimdir, gerçek adı nedir, özcan deniz, kaç yaşında, yolla, kaç çocuğu var, işi?

Tarkan
Tarkan


Şarkıcı Tarkan kimdir, gerçek adı nedir, özcan deniz, kaç yaşında, yolla, kaç çocuğu var, işi?

Tarkan, Türk pop müziğinin en ünlü ve başarılı isimlerinden biridir. Gerçek adı Tarkan Tevetoğlu'dur. 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Reutlingen kentinde doğmuştur. Babası Ali Tevetoğlu, annesi Neşe Tevetoğlu'dur. Altı kardeşi vardır. Çocukluğu Karamürsel'de geçmiştir. Müzik kariyerine 1992 yılında çıkardığı ilk albümü "Yine Sensiz" ile başlamıştır. O günden beri pek çok albüm, single ve ödül kazanmıştır. En son 2021 yılında "Yolla" adlı şarkısıyla büyük beğeni toplamıştır.

Tarkan'ın özel hayatı da merak edilen konulardan biridir. 2016 yılında Almanya'da tanıştığı avukat Pınar Dilek ile evlenmiştir. Çiftin 2018 yılında doğan Liya isimli bir kızı vardır. Tarkan, ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaktadır. Boş zamanlarında doğa yürüyüşleri yapmayı, kitap okumayı ve hayvanlarla ilgilenmeyi sevmektedir.

Tarkan, aynı zamanda bir oyuncudur. 2005 yılında Özcan Deniz ile birlikte başrolünü oynadığı "Günün Birinde" adlı sinema filmi vizyona girmiştir. Film, eleştirmenlerden olumsuz yorumlar alsa da gişede başarılı olmuştur. Tarkan, bu filmdeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne aday gösterilmiştir.

Tarkan, 49 yaşında olmasına rağmen hala genç ve dinamik görünmektedir. Bunun sırrını sağlıklı beslenme, spor yapma ve stresten uzak durma olarak açıklamaktadır. Tarkan, Türk pop müziğinin efsanevi bir figürü olarak hayranlarının gönlünde taht kurmuştur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar