Yasak Elma Yıldız Eda Ece kimdir, kaç yaşında, evli mi, burcu, filmleri, boy, kilo?

 

Eda Ece
Eda Ece


Yasak Elma Yıldız Eda Ece kimdir, kaç yaşında, evli mi, burcu, filmleri, boy, kilo?

 Bu soruların cevaplarını merak edenler için bu yazıda sizlere Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece hakkında bilgiler vereceğim. Eda Ece, 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. 

Burcu ikizlerdir. Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde almıştır. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Eda Ece, ilk olarak 2008 yılında yayınlanan Adanalı dizisinde rol almıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde oynamıştır. En çok tanındığı projeler ise Pis Yedili, İçerde ve Yasak Elma dizileridir.

 Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırmaktadır. Eda Ece, 1.65 m boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Güzel oyuncu, şu anda evli değildir. Ancak geçmişte birkaç ilişkisi olmuştur. Bunlardan en bilineni ise oyuncu Buğra Gülsoy ile olan ilişkisidir. Eda Ece, sosyal medyada da oldukça popülerdir.

 Instagram'da 8 milyonun üzerinde takipçisi vardır. Hobileri arasında seyahat etmek, kitap okumak ve spor yapmak vardır. Eda Ece, hem güzelliği hem de yeteneği ile Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden biridir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar