Savcı Bey Kimdir? Gerçek Adı Nedir? Gerçekte Kaç Yaşındadır? (Kuruluş Osman)

SAVCI BEY KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR? GERÇEKTE KAÇ YAŞINDADIR?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Savcı Bey kimdir, Savcı Bey gerçekte kimdir, Savcı Bey'in gerçek adı nedir, Savcı Bey gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


savcı bey
Savcı Bey


Savcı Bey Kimdir?


Savcı Bey Ertuğrul Gazi'nin ortanca oğludur. Babasının hasta olduğunu gören Savcı Bey babasının yokluğunda obanın beyliğine talip olmuştur. Fakat bu konuda amcası Dündar Bey ve kardeşi Osman Gazi ile çatışma içine girmek zorunda kalmıştır. Osman Gazi'nin yaptığı şeyleri hiç desteklemedi ama amcası Dündar Bey ile bazı konularda ortak düşünüyorlardı. Savcı Bey babası Ertuğrul Gazi'nin ölümünden sonra bey olmak için elinden geleni yaptı.


savcı bey
Savcı Bey


 Amcası Dündar Bey'den destek istedi. Dündar Bey onu destekleyeceğini söylese de aslında desteklemeyecekti. Dündar Bey obada oy kullanacak beylere rüşvet teklif etti. Toy günü geldiğinde kendisine oy kullanmalarını istedi. Bunu duyan Osman Bey toy gününü bekledi. Bu kadar kalleşliğe rağmen Savcı Beyin oyuyla beraber 1 oy fark ile Osman Gazi bey seçilir.


savcı bey
Savcı Bey


 Fakat Osman Gazi'nin içi rahat etmez ve amcasının hatalarını yüzüne vurur rüşvet verdiğini söyler ve yeniden seçim yapılmasını ister. Rüşvet alan diğer beyler bu olanlardan sonra Osman Beye oyunu kullanırlar. Bu sayede Osman Gazi epeyce bir sayı üstünlüğü ile bey seçilir. Savcı Bey kardeşi Osman Bey'in hareketlerini beğenmese de zaman geçtikçe ona yardımcı olmaya çalışır. Onla beraber düşmanı yenmek için elinden geleni yapar. Ama ne yazık ki bir savaşta şehit düşer.


Savcı Bey'in Gerçek Adı Nedir?


Savcı Bey rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Kanbolat Görkem Arslan dır.


Savcı Bey Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 40 yaşındadır. 4 Kasım 1980 doğumludur.


Savcı Bey'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Hayatın Tuzu
Teslimiyet
Yurt
Daire
Enes Batur Gerçek Kahraman
Çemberimde Gül Oya
Hatırla Sevgili
Asi
Ayrılık
Ezel
Yer Gök Aşk
Tatar Ramazan
Poyraz Karayel
Hayat Bazen Tatlıdır
Servet
Bir Deli Rüzgar
Kuruluş Osman

Yorum Gönder

0 Yorumlar