Emir Kimdir? Yasak Elma Emir Gerçek ismi Nedir?

Yasak Elma Emir
Yasak Elma Emir


Emir Kimdir? Yasak Elma Emir Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçilerimiz bu yazıda Yasak Elma dizisinin Emir karakterinden ve onu oynayan oyuncudan bahsedeceğiz. Emir kimdir, Emir gerçek adı nedir, Emir'i kim oynuyor, kaç yaşında gibi sorularınızın cevabı burada.


Yasak Elma Emir Kimdir?


Emir, Yıldız’ın Bursa’dan çocukluk arkadaşıdır. Birlikte büyümüşlerdir. Yıllar sonra İstanbul’da bir süreliğine gelerek Zeynep ve Yıldız’la arkadaşlıklarına kaldıkları yerden devam ederler. Zamanla İstanbul’a kalıcı olarak yerleşen Emir, adeta Yıldız’ın yaveri konumuna gelir. Dürüst iyi niyetli ve arkadaş canlısıdır. Arkadaşları için yapmayacağı şey yoktur. Yıldız’a büyük destekçidir ve hep yanındadır.

Yasak Elma Emir
Yasak Elma Emir ve Caner

Yasak Elma Emir Gerçek ismi Nedir?


FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Emir karakterini Serkan Rutkay Ayıköz canlandırmaktadır. 

1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Serkan Rutkay Ayıköz Oynadığı Diziler ve Filmler


İlk dizi oyunculuk deneyimini Hatırla Gönül adlı dizi ile gerçekleştiren Serkan Rutkay Ayıköz daha sonra Hayat Şarkısı dizisinde, Woyzeck, Blu ve Bir Avuç Kül isimli tiyatro oyunlarında yer almış, Bir Yalnızlık Şarkısı filminde oynamıştır. Yasak Elma'da Emir karakterini canlandırmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar