Nesrin Kimdir? Üç Kız Kardeş Nesrin Gerçek Adı Nedir?

 

nesrin
Nesrin


Nesrin Kimdir? Üç Kız Kardeş Nesrin Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Nesrin kimdir, Nesrin gerçekte kimdir, Nesrin'in gerçek adı nedir, Nesrin gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Nesrin Kimdir?


Nesrin Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Nesrin, Sadık’ın aksine doğduğu topraklara kök salmak değil, o topraklardan kopmak için elinden geleni yapan bir kadındır. Hiçbir zaman Ayvalık’ı ve o dar çevreyi sevmemiş, kendisini onların içinde hep mutsuz ve baskı altında hissetmiştir. Kızları ve Sadık sebebiyle topraklarına dönmek zorunda kalsa da hiçbir zaman gerçek anlamda mutlu olamayacaktır. Nesrin’in hayata karşı bitmek tükenmek bilmeyen bir kavgası vardır. Ailede onun koyduğu kurallar geçerlidir. Onun bu kuralcı tavrı, öğretmen olmasıyla ilgili olsa da Nesrin doğuştan baskın bir karakterdir. Sadık buna sırf onu sevdiği için boyun eğse de gün geçtikçe Nesrin’in bu başına buyrukluğundan çok rahatsız olacaktır. Nesrin ne yaptıysa ailesi için yapmıştır. Ama bunun Nesrin’in hırslarıyla ilgili olduğunu herkes bilmektedir. Kızlar, ellerinden kayıp gitmek üzereyken Nesrin ve Sadık’ın bitmek bilmeyen hesaplaşması başlayacaktır.


Nesrin'in Gerçek Adı Nedir?


Nesrin karakterini canlandıran oyuncunun adı İclal Aydın dır.


İclal Aydın Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Gazeteci-yazar, televizyon sunucusu; tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 14 Eylül 1971, Nevşehir doğumlu. Memur bir anne ve babanın kızıdır. Yazar Tuna Kiremitçi, eşidir. Çocukluğu ilk yılları Ankara’da geçti. İlkokulu burada bitirdi. Bir süre Elazığ Anadolu Lisesi'nde yatılı okudu. Annesiyle babasının ayrılması üzerine yeniden Ankara'ya döndü.

Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak geçirdi. Orta üçüncü sınıftan itibaren bir yandan okuyup bir yandan çalışmaya başladı. Liseyi Ankara'da, Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde okudu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşti.


iclal aydın
İclal Aydın


İclal Aydın'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


Ege'nin Hamsisi (Melahat, 2018)

O Hayat Benim (Hasret, 2014-2016)

Galip Derviş (Macide Tümer,  2013)

Gına (2012)

Göç (Zehra, 2012)

Aşkın Halleri (Asiye, 2012)

Haneler (Kendisi, 2009)

Güldünya (Canan, 2009)

İki Aile  (Eda Aydeniz/Karaman, 2006)

Avrupa Yakası (Safiye, 2004

Dedem, Gofret ve Ben (Ayfer, 2001)

Zor Hedef (Bahar, 2000)

Sıcak Saatler (Melek, 1998)

Mirasyediler (Ayla, 1995)

Bir Demet Tiyatro (1995)

Organize İşler (Hilal, 2005)

Vizontele Tuuba (Reyhan , 2003)

Vizontele (Reyhan, 2000)

Yarın Geç Olmayacak (TV Filmi 2000)





Yorum Gönder

0 Yorumlar