Bir Zamanlar Çukurova'nın Ayla'sı Hande Soral Kimdir Nerelidir?

 Bir Zamanlar Çukurova'nın Ayla'sı Hande Soral Kimdir Nerelidir?

Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Hande Soral kimdir, Hande Soral nerelidir ve Hande Soral kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


hande soral
Hande Soral


Hande Soral Kimdir?


Hande Soral 3/2/1987 de Bursa İnegöl'de doğdu annesi Sebahat Soral babası Hamdi sonra kardeşleri de kendisi gibi oyuncu kız kardeşi Bensu Soral erkek kardeşi Bedirhan Soral oyunculuk 6 yaşından beri hayaliydi ailesi bu konuda hep destekledi. 8-9 Yaşında oyunculuk eğitimi almaya başladı İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi mezunu İstanbul bilgi Üniversitesi psikoloji bölümü mezunu 2008 de komedi dükkanı adlı programı izlemeye gitmesi ile hayatı değişti. Tolga çevik kendisini misafir olarak sahneye çıkardı programın yönetmeni onun performansını çok beğendim ona oyuncu olmayı teklif etti.


hande soral
Hande Soral


 Bu teklif üzerine tüm hayatı değişti 2017 de oyuncu İsmail Demirci ile evlendi kalabalık bir ailesi ve çocukları olsun istiyor. Hatta ikiz çocuğum olursa çok sevinirim diyor. Kahvaltı hayatta olmazsa olmazı mutfakta vakit geçirmekten keyif alır evcimen bir insan işi dışındaki en büyük mutluluğu ailesi en çok gözlerini beğeniyor. Boyunun daha uzun olmasını istermiş çok hayal kurmaz kısa vadeli planlar yapar damarına basılmadığı sürece ağası değil kin tutmayı sevmiyorum. Herkese bir şans veririm diyor. Her şeyi aynı anda yapanlardan kova burcu biraz da burcumun özelliği sanırım diyor. Seni spor ve şık olarak tanımlar benim saçım mağazalardan alışveriş yapmayı seviyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar