Erhan Yıldırım Kimdir? EGO Erhan Yıldırım Gerçek Adı Nedir?

Erhan Yıldırım
Erhan Yıldırım


Erhan Yıldırım Kimdir? EGO Erhan Yıldırım Gerçek Adı Nedir?


Erhan Yıldırım, Fox TV'nin yeni dizisi EGO'nun başrol karakterlerinden biridir. Erhan, annesi tarafından beş yaşında terk edilmiş, alkolik babasıyla Bursa'da büyümüş, İstanbul'da üniversite okuyarak hayatını kurtarmış bir gençtir. Nişanlısı Elif ve onun ailesiyle mutlu bir hayat kurmak isterken, borsada yaptığı büyük bir yatırımın batmasıyla maddi sıkıntıya düşer. Bu sırada tanıştığı Sibel'in teklifiyle hayatının yol ayrımına gelir. Sibel'in teklifi Erhan'ın hayatını öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırır.

Erhan Yıldırım karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Alperen Duymaz'dır. Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992'de Ankara'da doğmuş, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Bodrum Masalı, Direniş Karatay ve Çukur gibi yapımlarda rol almıştır. EGO dizisiyle birlikte oyunculuğunu daha da geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu yazımızda EGO dizisinin Erhan Yıldırım karakterini ve onu canlandıran Alperen Duymaz'ı tanıtmaya çalıştık. Umarız sizler için faydalı olmuştur. Diziyi izlemek isteyenler için EGO her pazar saat 20:00'de Fox TV'de yayınlanmaktadır. Keyifli seyirler dileriz.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar