Farah Erşadi Kimdir? Farah Erşadi'yi Kim Oynuyor?

Adım Farah Farah Erşadi Kimdir? Farah Erşadi'yi Kim Oynuyor?

Adım Farah, FOX TV'de yayınlanan yeni bir dizi. Dizinin başrolünde Farah Erşadi adında İranlı bir kadın var. Farah Erşadi'nin hayatı, yaşadığı bir trajedi sonrası tamamen değişiyor. Peki, Adım Farah Farah Erşadi kimdir? Farah Erşadi'yi kim oynuyor? İşte detaylar.

Farah Erşadi
Farah Erşadi


Adım Farah Farah Erşadi Kimdir?

Farah Erşadi, İran'ın Ahvaz şehrinde doğup büyüyen ve Ahvaz Jundishapur Üniversitesinde Tıp okuyan başarılı bir kadındır. Okulu dereceyle bitiren Farah, cerrah olmayı hayal ederken, yaşadığı bir olay yüzünden İran'dan kaçmak zorunda kalır. İstanbul'a sığınan Farah, burada temizlik işçisi olarak çalışmaya başlar. Farah'ın hayatının tek amacı ise PİY hastalığına sahip olan oğlu Kerimşah'tır. Farah, oğluna hem anne hem doktor olmaya çalışırken, onun tedavisi için her şeyi yapmaya hazırdır.

Adım Farah Farah Erşadi'yi Kim Oynuyor?

Farah Erşadi karakterini canlandıran oyuncu ise Demet Özdemir'dir. Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Dans eğitimi alan Özdemir, ilk olarak 2013 yılında Çilek Kokusu dizisinde Aslı rolüyle tanınmıştır. Daha sonra No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerde başrol oynamıştır. Özdemir, aynı zamanda Türk Sineması'nda da rol almıştır. Son olarak 2021 yılında Adım Farah dizisinde Farah Erşadi karakterine hayat vermektedir.


Adım Farah dizisi, her Çarşamba saat 20:00'de FOX TV'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara ve Derya Pınar Ak gibi isimler de yer alıyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar