Perihan Koşaner Kimdir? Perihan Koşaner'i kim oynuyor?

Adım Farah Perihan Koşaner Kimdir? Perihan Koşaner'i kim oynuyor?

Adım Farah Perihan Koşaner Kimdir?

Adım Farah dizisinin en ilgi çekici karakterlerinden biri de Perihan Koşaner'dir. Perihan Koşaner, Farah'ın komşusu ve kuaför salonu sahibi olan bir kadındır. Mahalledeki her şeyden haberdar olan Perihan, Farah'ı ve göçmenleri sevmemektedir. Farah'ın mahallelerine sorun getireceğini düşünen Perihan, onun üzerinde sürekli baskı kurmaktadır. Perihan'ın hayatı, kızı Gönül'ün Farah'ın kardeşi Tahir'e aşık olmasıyla daha da karmaşıklaşacaktır.

Perihan Koşaner
Perihan Koşaner


Adım Farah Perihan Koşaner'i kim oynuyor?


Perihan Koşaner karakterini canlandıran oyuncu ise Lale Başar'dır. Lale Başar, 27 Ocak 1964 yılında Ordu'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Başar, Bursa Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda rol almıştır. 2009 yılında emekli olan Başar, tiyatronun yanı sıra sinema ve televizyon dizilerinde de çalışmıştır. Adım Farah dizisi öncesinde Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer almıştır.

Lale Başar, Adım Farah dizisinde Perihan Koşaner rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmaktadır. Perihan Koşaner'in dizideki hikayesi nasıl devam edecek merak konusudur. Adım Farah dizisi her salı akşamı Fox TV'de yayınlanmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar