Mehmet Koşaner Kimdir? Mehmet Koşaner'i kim oynuyor?

Mehmet Koşaner Kimdir? Mehmet Koşaner'i kim oynuyor?

Mehmet Koşaner, Fox TV'nin yeni dizisi Adım Farah'ın başarılı ve kavgacı bir başkomiser olan ana karakterlerinden biridir. Mehmet Koşaner'in hayatı, dizinin merkezindeki Farah Erşadi ile kesiştiğinde büyük bir değişim yaşayacaktır. Peki, Mehmet Koşaner kimdir? Mehmet Koşaner'i kim oynuyor? İşte bu soruların cevapları...

Mehmet Koşaner
Mehmet Koşaner

Mehmet Koşaner Kimdir? Mehmet Koşaner'i kim oynuyor?



Mehmet Koşaner, Adım Farah dizisinde Fırat Tanış tarafından canlandırılan bir karakterdir. Mehmet Koşaner, küçük yaşta ailesini kaybeden ve Orhan Koşaner ve eşi tarafından evlat edinilen bir çocuktur. Evlatlık olduğu için kendini hep öteki hisseden Mehmet, Orhan babasının izinden giderek polis olmayı hayal etmiştir. Şimdilerde ise başarılı bir başkomiserdir. Çalışkan, geçimsiz ve kavgacı bir kişiliği vardır. Kafasına taktığı şeyi becermeden bırakmaz. Doğulu olan asıl kimliğinden gizli gizli nefret eder. Hayatı, Farah Erşadi adında bir kadınla tanıştığında değişmeye başlar.

Fırat Tanış Kimdir?


Fırat Tanış ise 5 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğmuş bir oyuncu ve müzisyendir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, tiyatro, sinema ve televizyon alanlarında pek çok projede yer almıştır. Sır Çocukları, Beyaz Melek, Vay Arkadaş-Manik, Tik, Dildo gibi filmlerde ve Adem ile Havva, Yeditepe İstanbul, Aşka Sürgün, Ihlamurlar Altında, Menekşe ile Halil, Geniş Aile gibi dizilerde rol almıştır. Müzik alanında da çalışmaları olan sanatçının sözü-müziği kendine ait olan şarkıları Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi yorumcular tarafından seslendirilmiştir.

Adım Farah dizisi, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir (Farah Erşadi), Engin Akyürek (Tahir Lekesiz), Fırat Tanış (Mehmet Koşaner), Ali Sürmeli (Orhan Koşaner), Mustafa Avkıran (Ali Galip Akıncı) gibi isimler yer almaktadır. Dizi, 1 Mart 2023'te Fox TV'de yayınlanmaya başlamıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar