Ali Galip Akıncı Kimdir? Ali Galip Akıncı'yı kim oynuyor?

Ali Galip Akıncı Kimdir? Ali Galip Akıncı'yı kim oynuyor?

Ali Galip Akıncı, Fox TV'nin yeni dizisi Adım Farah'ın en önemli karakterlerinden biridir. Dizide, yeraltı dünyasının acımasız lideri olan Ali Galip Akıncı'nın hayatı, kızını kaybettikten sonra değişir. Ali Galip Akıncı'yı, usta oyuncu Mustafa Avkıran canlandırıyor.

Ali Galip Akıncı
Ali Galip Akıncı


Ali Galip Akıncı Kimdir?


Ali Galip Akıncı, 60 yaşında, ailenin en büyüğüdür. Vera'nın eşi, Kaan'ın babasıdır. Alemin en önemli simasıdır. İş insanı görünümlü tam bir suç makinesidir. Yeraltı çetesinin lideridir. Lakabı "AGA"dır. Ali Galip çok katı, vicdansız bir adamdır. Oğlunu çok sever ve şımartır. Oğlu üzerinde etkisi Vera'dan çok daha fazladır.

Ali Galip Akıncı'yı kim oynuyor?


Mustafa Avkıran ise 3 Mart 1963'te Gaziantep'te doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu'na katılmıştır. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon projesinde yer almıştır. Kınalı Kar, Ezo Gelin, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, Filinta, Yeni Gelin, Azize ve Çukur gibi dizilerde rol almıştır .

Adım Farah dizisi, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek yer almaktadır. Dizi, 1 Mart 2023'te yayın hayatına başlamıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar