Kaan Akıncı Kimdir? Kaan Akıncı'yı kim oynuyor?

Adım Farah Kaan Akıncı Kimdir? Kaan Akıncı'yı kim oynuyor?

Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakteri, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Peki, Kaan Akıncı kimdir ve kim oynuyor? Bu yazımızda, Adım Farah dizisinin Kaan Akıncı'sını tanıtmak istiyoruz.
Kaan Akıncı
Kaan Akıncı


Adım Farah Kaan Akıncı Kimdir?


Kaan Akıncı, Adım Farah dizisinin başrol oyuncularından biridir. Kaan, Galip ve Vera'nın ilk ve tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Ali Galip, İstanbul'un en güçlü ve acımasız iş adamlarından biridir. Annesi Vera ise onun tam zıttı bir karaktere sahiptir. Vera, Kaan'a sevgi ve şefkat dolu bir anne olmaya çalışmıştır.

Kaan, 20'li yaşlarına geldiğinde İstanbul gece hayatının 'mecburen' saygı duyulan, kadınların paylaşamadığı şımarık bir sima haline gelmiştir. Çevresinde nemalanmak için konumlanan sahte arkadaşlar, korktuğu için selam duran onlarca yalakası vardır. Kendisini küçük çaplı bir Ali Galip ilan etmiştir. Bütün bunların altında aslında babasının ilgisini çekmek, ona görünür olmak yatmaktadır.

Kaan'ın içinde ise babasının ektiği kötülükten çok daha fazla Vera'dan geçmiş iyilik olduğudur. Kaan'ın iç dünyasında yalnız ve zayıf bir çocuk yatıyordur. Kaan, hayatında gerçekten sevebileceği ve güvenebileceği birini aramaktadır. Bu kişi Farah Erşadi olabilecek midir?

Adım Farah Kaan Akıncı'yı kim oynuyor?


Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakterini canlandıran oyuncu ise Oktay Çubuk'tur. Oktay Çubuk, 12 Mart 1996'da İzmir'de doğmuştur. Lise eğitimini İzmir Amerikan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sinema ve Televizyon bölümüne iletişim fakültesi birincilik ile girmiş ve tam burslu olarak eğitim hayatına orada devam etmiştir.

Oyunculuk eğitimini Cüneyt Sayil Atölye'de aldıktan sonra birçok workshopa katılmıştır. İlk olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol almıştır. Sonrasında Nisan Dağ'ın Bir Nefes Daha filminde başrol olarak yer almıştır. Son olarak da Show TV'de Aşk Ağlatır dizisinde Fırat karakterini canlandırmıştır.

Oktay Çubuk şimdilerde Fox TV'de yayınlanan Adım Farah dizisinde Kaan Akıncı karakterini canlandırıyor. Oktay Çubuk'un oyunculuğu kadar yakışıklılığı ve karizması da dikkat çekiyor. Oktay Çubuk'un hayranları onun hakkında daha fazla bilgi edinmek için sosyal medya hesaplarını takip ediyor.

Adım Farah dizisi her Çarşamba saat 20:00'de Fox TV'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin son bölümünde neler yaşandığını ve yeni bölüm fragmanını Fox TV'nin resmi web sitesinden veya YouTube kanalından izleyebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar