Sinan Oğan'ın Eşi Gökçen Oğan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sinan Oğan'ın eşi Gökçen Oğan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...,
Gökçen Oğan
Gökçen Oğan


Sinan Oğan'ın eşi Gökçen Oğan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Gökçen Oğan Kimdir?


Sinan Oğan, Türk siyasetçi ve akademisyen. MHP'den milletvekili seçildiği 2011 yılından beri siyasi hayatını sürdürüyor. Peki Sinan Oğan'ın eşi Gökçen Oğan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Gökçen Oğan, 1979 yılında Ankara'da doğdu. Babası eski milletvekili ve bakanlardan Hasan Celal Güzel, annesi ise gazeteci ve yazar Ayşe Önal'dır. Gökçen Oğan, TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü bitirdi. Ardından ABD'de Georgetown Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.

Gökçen Oğan, 2006 yılında Sinan Oğan ile evlendi. Çiftin iki çocuğu vardır: Ali Celal ve Ayşe Naz. Gökçen Oğan, eşi Sinan Oğan'ın siyasi faaliyetlerine destek vermektedir. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır.

Gökçen Oğan, Türkçe, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Hobileri arasında okumak, yazmak, seyahat etmek ve fotoğraf çekmek vardır. Gökçen Oğan'ın bir de Instagram hesabı bulunmaktadır. Bu hesapta aile hayatı ve günlük yaşamı ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

Sinan Oğan'ın Eşi Gökçen Oğan kimdir, nereli, kaç yaşında?


  • Gökçen Oğan, 1979 yılında Ankara'da doğdu.
  • Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.
  • 2003 yılında Sinan Oğan ile evlendi. Çiftin iki çocuğu var.
  • Gökçen Oğan, eşi Sinan Oğan'ın siyasi kariyerine destek veriyor. 2015 yılında MHP'den milletvekili adayı olan Sinan Oğan'ın seçim kampanyasında aktif rol aldı.
  • Gökçen Oğan, aynı zamanda bir iş kadını. Kendi kurduğu bir danışmanlık şirketinin yöneticisi olan Oğan, uluslararası projelerde çalışıyor.
  • Gökçen Oğan, sosyal medyada da oldukça popüler. Twitter hesabında 52 bin takipçisi olan Oğan, günlük hayatından ve ailesinden paylaşımlar yapıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar